Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 21 травня 2024
16:06

БЛОГИ

lorik1702


30 квітня 2024, 08:59

Представники ДПС взяли участь у робочих зустрічах з радниками Офісу технічної допомоги Департаменту Казначейства США...

Представники ДПС взяли участь у робочих зустрічах з радниками Офісу технічної допомоги Департаменту Казначейства США з питань міжнародного оподаткування

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/778071.htmlповідомила.
У рамках реалізації Робочого плану ОТД Департаменту казначейства США з ДПС на 2021 – 2024 роки представники ДПС взяли участь у робочих зустрічах з радниками Офісу технічної допомоги Департаменту Казначейства США.
Під час зустрічі обговорювались питання міжнародного оподаткування, зокрема, щодо запроваджених правил про контрольовані іноземні компанії.
Окрему увагу приділено практичним кейсам щодо виплат доходів нерезидентам та трансфертного ціноутворення. Також презентовано результати роботи за напрямом міжнародного оподаткування, які були схвалені радниками ОТД.
Учасники також розглянули питання обміну податковою інформацією за запитом та автоматизованого обміну.
Захід сприяв підвищенню професійних навичок, а отримані знання та досвід будуть використані при проведенні роботи в напрямі міжнародного оподаткування.
За підсумками зустрічі визначено пріоритетні напрями роботи у майбутньому.


Останній раз редагувалося: 30.04.2024 09:00


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті