Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Блог
Сб, 18 мая 2024
17:12

БЛОГИ

lorik1702


24 апреля 2024, 10:51

Робота з незаконним обігом підакцизних товарів триває

У приміщенні Криворізької районної військової адміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації - начальника районної військової адміністрації Віталія Шпака відбулось засідання робочої групи щодо боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею підакцизними товарами на території Криворізького району.

Працівники податкової служби області спільно з представниками контролюючих та правоохоронних органів міста обговорили методи та напрями протидії незаконному обігу підакцизних товарів.

«Спільна діяльність державних органів щодо ліквідації тіньового ринку підакцизних товарів направлена на сумлінне дотримання бізнесом податкового законодавства, зокрема, що регулює обіг алкогольних та тютюнових виробів», - акцентував заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федір Терханов.


Последний раз редактировалось: 24.04.2024 10:51


Все записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте