Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 13 травня 2024
06:51

БЛОГИ

lorik1702


26 березня 2024, 09:50

Мобільний ЦОП: сервіс від податківців для відвідувачів Прозорого офісу соціальних послуг Тернівської районної у місті ради

Фахівцями Криворізької північної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Криворізька північна ДПІ), задіяними у роботі мобільного ЦОПу здійснено виїзд до Прозорого офісу соціальних послуг Тернівської районної у місті ради (далі – Прозорий офіс соціальних послуг).
У роботі мобільного ЦОПу, у форматі онлайн, прийняв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов.
Під час спілкування з відвідувачами Прозорого офісу увагу акцентовано на питаннях декларування доходів, застосування РРО/ПРРО, перевагах електронних сервісів ДПС тощо.
За результатами роботи мобільного ЦОПу, співробітниками Криворізької північної ДПІ здійснено обслуговування 90 фізичних осіб. Відвідувачам мобільного ЦОПу надано 31 адміністративну послугу.
Від суб’єктів звернень прийнято 37 заяв на отримання адміністративних послуг, 3 податкові декларації про майновий стан і доходи, надано 17 усних консультацій з питань сфери оподаткування.
Робота мобільного ЦОПу пройшла в атмосфері конструктивної комунікації.


Останній раз редагувалося: 26.03.2024 09:50


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті