Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 20 травня 2024
00:53

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


8 травня 2024, 16:43

Орган пробації прийняв участь в онлайн заході присвяченому психологічній роботі

08 травня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія прийняв участь в онлайн заході: «Основи психологічної самодопомоги та роботи з персоналом по підвищенню стресостійкості під час виконання службових обов’язків» у межах зустрічей «Психологічного клубу».

Під час зустрічі були розглянуті техніки запобігання та подолання стресових ситуацій, підвищення рівня саморегуляції особистості, зняття емоційної напруги, надання підтримки особам, які зазнали впливу травмуючих подій. Фахівці сектору психологічної допомоги та інновацій в пробації поділилися знаннями, отриманими у рамках підготовки тренерів для системи Державної кримінальної виконавчої служби України від організації «Ізраїльська коаліція травми» (Israel Trauma Coalition (ITC)). Ізраїльська коаліція травми – це асоціація неурядових організацій, які займаються психосоціальною підтримкою населення, які постраждали від різного роду катастроф, у тому числі від війни.

Зустріч відбулась на онлайн платформі Zoom. На даному заході також були присутні психологи, провідні інспектори та інші співробітники структурних підрозділів філії Державної установи «Центр пробації».















Останній раз редагувалося: 08.05.2024 16:51
Переглядів: 62
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті