Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
01.09.2006

Щоб уникнути плутанини з назвами, вулицю С.О. Макарова у Дніпропетровську перейменують на вул. Адмірала Макарова

Щоб уникнути плутанини з назвами вулиць у Дніпропетровську після перейменування вул. Більшовицької в Красногвардійському районі на вул. Олександра Макарова, вулицю зі схожою назвою — С.О. Макарова, — перейменують на вул. Адмірала Макарова. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Дніпропетровської міської ради.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я, вул. С.О. Макарова знаходиться у Ленінському районі міста і названа на честь російського флотоводця, океанографа і віце-адмірала С.О.Макарова.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 12 вересня в Дніпропетровську вулицю Більшовицьку буде перейменовано на вулицю імені Олександра Макарова на честь 100-річчя із дня народження двічі Героя Соціалістичної Праці Олександра Макарова, котрий жив і працював у Дніпропетровську. Таке рішення ухвалили депутати Дніпропетровської міської ради на сесії, що відбулася 30 серпня.

Із відповідним зверненням до міської ради звернулися колективи Державного підприємства «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод» ім. Олександра Макарова та Державного конструкторського бюро «Південне» ім. Михайла Янгеля.

Наразі у Дніпропетровську понад 300 вулиць і провулків з однаковими назвами

4   Залишити коментар
Сортувати за датою 1

afg  (04.09.06 16:10): А украинских героев не хватает???!!!,а в народа спросил Відповісти | З цитатою
Alex  (02.09.06 14:04): А когда очередь до Ленина и Дзержинского дойдет? Відповісти | З цитатою
iii  (02.09.06 04:51): переименновывавать и переименновывавать... Відповісти | З цитатою
Дэн  (01.09.06 16:06): Хорошая новость. Побольше бы таких. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності