Студенты ДНУ имени Гончара смогли пройти интересный и познавательный мастер-класс у шеф-повара ресторана с мировым именем.
Обучение на практике, по мнению специалистов, – самое эффективное.
Поэтому для студентов Кафедры туристического бизнеса и гостеприимства ДНУ важно не только узнать о высокой кухне, но и вживую прикоснуться к ней.
Это удалось сделать на интересном мастер-классе, о чем в ДНУ Гончара сообщили:
«Навчання на практиці – це найкращий досвід!
Вчора на майстер-класі наші студенти та викладачі мали можливість спостерігати за роботою досвідченого шеф-кухаря ресторану "Giannivino" Андрія та бренд-шефа компанії "Gianni Group" Артема.
Це був чудовий шанс набути гастрономічний досвід, познайомитись із світовою кухнею та сучасними тенденціями в ресторанному бізнесі наочно.
Майстер-клас був присвячений приготуванню в сувіді.
Акцент зроблений на текстурах, які є проявом майстерності шефів в молекулярній кухні. Зелений соус під "ролом" є гороховим пюре. Збитий білий елемент збоку є пармезановою еспумою. В презентації страви акцент зроблений на туїле (чорна мереживна прикраса зверху), яке виготовлене з суміші борошна, води та активованого вугілля або чорного кунжуту для кольору, що додає візуальної привабливості та текстури.
Майстер-клас був проведений на базі навчальної лабораторії з ресторанної справи факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара».
Фото Кафедры туристического бизнеса и гостеприимства ДНУ