А теперь Александр заведует питанием бойцов 128-й отдельной Днепровской бригады ТРО ВСУ.
Большая война кардинально изменила судьбы многих людей, ставших на защиту Украины.
До ее начала Александр 17 лет работал в лучших ресторанах Днепра, Украины и мира.
В феврале 2022 года он был шеф-поваром 5-звездочного ресторана в Швеции.
Но оставил это престижное место, чтобы вернуться в Украину.
О судьбе своего любимого шеф-повара в 128 Днепровской бригаде рассказали:
«“Улюблена страва побратимів — борщ", - каже Олександр, шеф-кухар 5-зіркового європейського ресторану, а нині шеф-кухар підрозділу 128 бригади ТрО ЗСУ.
17 років він працював у відомих ресторанах Дніпра та світу. А після початку повномасштабного вторгнення — повернувся зі Швеції в Україну та пішов у військкомат.
Як митець високої кухні Олександр може здивувати будь якого гурмана, але зараз набагато важливіше з набору стандартних продуктів від Міноборони нагодувати бійців, що повернулися з бойового виходу.
Щодня з 6 ранку Олександр готує тричі на день: це може бути 15 літрів розсольника чи 10 кілограмів стейків».
Видео «Суспильне Днипро» о шеф-поваре бригады можно посмотреть здесь