Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
06.06.2024

Герои Днепровской бригады ТРО: Он был шеф-поваром 5-звездочного европейского ресторана

Герои Днепровской бригады ТРО: Он был шеф-поваром 5-звездочного европейского ресторана

А теперь Александр заведует питанием бойцов 128-й отдельной Днепровской бригады ТРО ВСУ.

Большая война кардинально изменила судьбы многих людей, ставших на защиту Украины.

До ее начала Александр 17 лет работал в лучших ресторанах Днепра, Украины и мира.

В феврале 2022 года он был шеф-поваром 5-звездочного ресторана в Швеции.

Но оставил это престижное место, чтобы вернуться в Украину.

О судьбе своего любимого шеф-повара в 128 Днепровской бригаде рассказали:

«“Улюблена страва побратимів — борщ", - каже Олександр, шеф-кухар 5-зіркового європейського ресторану, а нині шеф-кухар підрозділу 128 бригади ТрО ЗСУ.

17 років він працював у відомих ресторанах Дніпра та світу. А після початку повномасштабного вторгнення — повернувся зі Швеції в Україну та пішов у військкомат.

Як митець високої кухні Олександр може здивувати будь якого гурмана, але зараз набагато важливіше з набору стандартних продуктів від Міноборони нагодувати бійців, що повернулися з бойового виходу.

Щодня з 6 ранку Олександр готує тричі на день: це може бути 15 літрів розсольника чи 10 кілограмів стейків».

Видео «Суспильне Днипро» о шеф-поваре бригады можно посмотреть здесь



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності