Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
09.05.2024

Дніпро та Острава уклали угоду про партнерство. Міста стали побратимами

Дніпро та Острава уклали угоду про партнерство. Міста стали побратимами

Дніпро та Острава (Чеська Республіка) стали містами-побратимами. Відповідну угоду про партнерство зі сторони мерії Дніпра підписав секретар міської ради Олександр Санжара.

Урочистий захід відбувся за участі посла України в Чехії Віталія Усатого.

«Відповідно до принципів взаємності та рівності, сторони будуть обмінюватись інформацією, знаннями та передовим досвідом, які є корисними для розвитку обох міст. Сторони обмінюватимуться знаннями та співпрацюватимуть в інтересах сторін, охоплюючи сфери економіки, екології, культури, охорони здоровʼя, спорту, освіти, туризму тощо», — йдеться у документі угоди.

Нагадаємо, за час повномасштабного вторгнення рф в Україну у Дніпра зʼявилося вже шосте місто-побратим. До цього ними стали Осака, Гельсинки, Амарилло, Гранд-Рапідс, Кельн.



Прес-служба Міської ради »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності