Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
01.05.2024

Вночі у небі над Дніпром бачили яскравий спалах

Вночі у небі над Дніпром бачили яскравий спалах
фото: Відкритий

Вночі середи, 1 травня, у декількох регіонах України спостерігали незвичне явище. В небі люди помічали яскравий спалах. Ймовірно, у верхніх шарах атмосфери так згорів метеорит, або інший космічний об’єкт. Це могли бачити й мешканці Дніпра.

Спалах було видно о 1:15. Відео моменту незвичайного явища зафіксували камери Ситуаційного центру Дніпра.

Подію зафіксували декілька панорамних камер системи «Безпечне місто». Спочатку небо різко освітилося, як від блискавки, потім – з’явився яскравий слід від падіння об’єкта.


Відео з ютуб-каналу OPENTVMEDIA - Відкритий

Відомо, що зараз триває метеорний потік Аквариди, який породжує комета Галлея. Пік його випаде на 6 травня. Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в етері телемарафону підтвердив попередню версію, що це міг бути метеор.

«Чи було це повʼязано з військовими діями - наразі невідомо. Попередньо, це був метеор чи метеорит, чи якесь інше космічне явище», - зазначив Ілля Євлаш.



Інформатор »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності