Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
30.04.2024

Культурна дипломатія Дніпра і Австрії. У Відні відбувся показ вистави «Біла пошесть» дніпровського театру «Віримо!»

Культурна дипломатія Дніпра і Австрії. У Відні відбувся показ вистави «Біла пошесть» дніпровського театру «Віримо!»

Аншлаг у Віденській концертній залі «Muth». На сцені актори дніпровського театру «Віримо!» з виставою «Біла пошесть», за п’єсою Карела Чапека.

«Подібні заходи додають європейцям реальної інформації про війну в Україні та безпосередньо доносять інформацію про наші потреби та проблеми», - наголосив секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара, відкриваючи показ.

В рамках заходу секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара обговорив з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Республіці Австрії Василем Хименцем подальшу культурну співпрацю Дніпра та Австрії.

Актуальний сюжет вистави «Біла пошесть» «тримав» глядача від початку і до кінця. Після - відбулася зустріч з акторами – говорили про історію народження вистави «Біла пошесть» в умовах війни, її ключові меседжі та про культурно-літературний контекст пророцької п’єси Карела Чапека.

Відень став першим містом у європейському турі дніпровського театру «Віримо!»з виставою «Біла пошесть». Наступний показ відбудеться 1 травня вже у Празі.

Проєкт «Біла пошесть: фантастичний реалізм часів однієї війни» реалізується ГО «Народна допомога. Україна» у партнерстві із Дніпровським драматичним молодіжним театром «Віримо!», та співфінансується програмою «ZMINA: Rebuilding», створеною за підтримки Європейського Союзу в рамках спеціального конкурсу заявок на підтримку українських переселенців та українського культурного і креативного секторів, за підтримки МБФ «ІЗОЛЯЦІЯ».



Прес-служба Міської ради »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності