Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
20.04.2024

Мешканці Шевченківського району активно долучились до озеленення свого двору

Мешканці  Шевченківського району активно долучились до озеленення свого двору

Дніпряни вийшли на толоку в рамках програми #Дніпро_квітучий.

З десяток туй, а ще стільки ж кущів ялівцю зʼявились на подвірʼї будинку 4, що на Запорізькому шосе. Їх активно висаджує Олена Бабенко. Вона мешкає у цьому будинку вже три роки і разом з активом будинку постійно доглядає свій двір.

«Ми часто виходимо прибирати вулицю, пораємось на клумбі. Хтось купляє якісь квіти, хтось садить, а хтось поливає та підпушує їх. Я теж це роблю, адже хочу, аби мій будинок був гарним. І сьогодні ми теж об'єдналися, аби зробити свою клумбу красивішою і дуже вдячні за саджанці туй та ялівцю. Бо попри увесь російський терор, ми віримо в нашу перемогу тож готові попри все робити свій будинок красивішим», - поділилась Олена Бабенко.
З самого ранку зо три десятки мешканців 4 будинку по Запорізькому шосе спочатку вийшли на толоку в рамках #ЧистийДніпро. А вже після прибирання їм адміністрація Шевченківського району надала 6 туй та ще стільки ж кущів ялівцю. Тож мешканці після толоки ще й озеленили територію біля свого підʼїзду у рамках #Дніпро_квітучий.

«Сьогодні у День довкілля ми влаштували такий подарунок мешканцям. Тим паче тут, як ви бачити, був комплексний підхід оновлення цього двору. Ще раніше тут оновили підпірну стінку та вимощення, а також встановили нові лави та урни. А цього року ми вирішили з мешканцями оздобити та озеленити клумбу аби вона радувала око. Тож тут з’явилось 6 туй скельних та 6 ялівців козацьких. Ці рослини гарно підходять по клімату і потребують мінімального догляду. До того ж вони вічнозелені. Нас тішить, що мешканці активно долучаються до таких робіт, бо вони дійсно хочуть аби наше місто ставало ще прекраснішим», - розповів заступник голови Адміністрації Шевченківського району Дніпровської міської ради Павло Мудрак.



Прес-служба Міської ради »


Павел Мудрак  (21.04.24 00:03): И Ленин такой молодой!
И юный Октябрь впереди!
Відповісти | З цитатою
Виктор Березка  (20.04.24 14:01): Молодці, що тут ще можна сказати! А нас попередили, що в день жалоби не слід проводити подібні заходи... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності