Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
18.04.2024

Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи

Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи
Саме це побачили місцеві мешканці 16 квітня.

Мешканці житлового масиву Лівобережний-3, які живуть біля озера Куряче, б’ють на сполох не один рік. З колектора, який розташований в кінці вулиці Трансформаторної, у воду скидають невідомі речовини, схожі на хімікати.

16 квітня один із очевидців надіслав фото, де рівень піни сягав майже метра у висоту. 17 квітня знімальна група Інформатора побувала за вказаною адресою і побачила все на власні очі.

З колектора в озеро виливається якась речовина, схожа на хімікати, а над водою утворюється піна. За словами місцевих мешканців, з цією проблемою вони борються протягом багатьох років. На наше здивування, попри проблему, деякі люди не проти поласувати й рибою з місцевого озера.

При особистому спілкуванні деякі мешканці розповіли журналістам Інформатора, що вважають винуватцем таких скидів з колектора одну з автомийок. Інші ж називали вірогідним "винуватцем" м’ясокомбінат. Однак, хто саме винуватий в забруднені озера і кому належить цей колектор — невідомо.

Люди зверталися у різні інстанції, однак всі спроби повпливати на ситуацію не дали результату. Трохи нижче від самого колектора знахожиться відстійник зі стічних вод. Проте, що саме виливається з колектора - невідомо, необхідно брати проби води.



Інформатор »


Сомалийская Октябрьская Револю  (19.04.24 21:55): А вообще как происходит очистка стоков состоящих из мыла, шампуней этих? Відповісти | З цитатою
lgug  (19.04.24 09:13): Хозяина который сливает эти нечистоты надо поймать и утопить в них!
Правильно я думаю?
Или я не прав?
Відповісти | З цитатою
Макс  (19.04.24 08:10): Все очень просто, есть на пр. Мира на улице Усенка, 1-Л одна автомойка с скваженой и отстойником. Хозяин автомойки по ночам два раза в неделю выкачивает отстойник в ближайшую ливнёвку которая находится сразу за забором. На обращение граждан не реагирует, только запугивает братками. КП Гидроспоруды на балансе которых ливневая канализация сидят на проценте. Водоканал не может ничего сделать, так как не дает воду и не принимает стоки от автомойки. Відповісти | З цитатою
кушнир Толик Николаевич  (18.04.24 20:17): Хотите узнать кто сбрасывает,забеите трубы,сразу и узнаете. Відповісти | З цитатою
Так в чем дело?  (18.04.24 17:50): Нужно взять пробы воды - так возьмите. А потом вжарьте в соответствии Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності