Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
16.04.2024

У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту)

У Дніпрі  дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту)

У понеділок, 15 квітня 2024 року, Telagram-канали міста заполонили відео з панянкою у червоно-чорній сорочці у клітинку, яка бігала містом та розпилювала якусь речовину в обличчя перехожим.

Спочатку її бачили на проспекті Науки (раніше – Гагаріна), біля «Нагорки», згодом – у центрі, на Кельнському бульварі (колишній Катеринославський). Там жінку затримали охоронці магазинів і ТЦ, які знаходяться поруч. «Балончик» в неї відібрали, проте він у панянки виявився не один, вона «задула» й охорону і побігла далі.

Продовжила хуліганити жінка і на Європейській площі. Попередньо, там її і виявили поліцейські. За інформацією з власних джерел Інформатора, вона розбризкувала в обличчя людям звичайний освіжувач повітря. Такі дії декілька разів ледь не призвели до бійок із перехожими.

Події на Кельнському бульварі зафіксували камери системи "Безпечне місто".

Що кажуть у поліції?

У пресслужбі поліції Дніпра розповіли, що особа жінки встановлена. Вказана подія зафіксована, триває перевірка.

Жінка у чорному біля стовпа на Європейській площі

Інформатор повідомляє, що це та сама 33-річну жінку, яка минулого року мовчазно стояла годинами у центрі міста, спершись на стовп. Вона миттєво стала «зіркою» TikTok, а соцмережі розділилися у поглядах: хтось називав її «шахрайкою», інші – «мисткинею». Її прозвали «Дніпровською Хатіко» та порівнювали цей перфоманс з Мариною Абрамович. А потім жінка у чорному зникла так же раптово, як і з’явилася.



Інформатор »


727  (18.04.24 09:59): Вот так...если будут калечить-никто не поможет(((вдруг же потом "телесные" им прилетит,и потом накажут...б.к Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
воля  (17.04.24 22:55): А если психически больная,тем более. Неужели наши мужчины не в состоянии нежно *упаковать* даму ? Відповісти | З цитатою
горожанин  (17.04.24 09:51): Ладно женщины. Но мужики спокойно обходят эту шизанутую стороной, вместо того, чтобы схватить и вызвать полицию. Мало ли чем она брызгает. А если ей захочется в лицо ребенку брызнуть? А если астматику? Такое надо пресекать. Но в очередной раз общество доказало, что живет по принципу: моя хата с краю, ничего не знаю. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
727  (16.04.24 18:41): А если ей нос сломает кто то?ну вдруг.мало ли чем она брызгает в лицо.д...@@@ка. Відповісти | З цитатою
Завтра может быть и не освежит  (16.04.24 17:38): Много понаехало психических. Відповісти | З цитатою
шут  (16.04.24 14:29): А что скажет дядя психиатр? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності