Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
13.04.2024

На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною»

На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною»

У Дніпрі на Фестивальному причалі музей «Машини часу» організував автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною».

На заході зустрілися власники 16 автомобілів та 2 мотоциклів. Увесь транспорт – «на ходу». Участь брали автівки як радянського, так й іноземного виробництва.

“Захід називається “За весною”. Раніше у нас був квест автомобільний та принцип змагання. Для цього потрібно було фотографувати на телефон, але у зв’язку з війною та бойовими діями ми не хочемо розсекретити якісь стратегічні об’єкти. Тому ми не фотографуватимемо нічого. Зробили цей захід, щоби власники зустрілися, поспілкувалися, пофотографувалися, а містяни побачили класні тачки”, – прокоментував директор технічного музею “Машини часу” Михайло Прудніков.

Кожен дніпрянин мав змогу зробити пам’ятну світлину з автівкою або мотоциклом. На зустрічі було представлено ГАЗ-21 «Волга». Власник розповів, що автівку розібрали «до гвинтика» та відреставрували максимально наближеною до оригіналу.


“З’явилася у мене в 2011-му році. Почали реставрацію у 2012-му, за рік зробили. На День космонавтики ми її забрали у 13-му році відреставровану. Почали кататися. Була мрія поїхати на ній у Крим, але не ризикнули. Було лячно, бо вона не обкатана, а потім почалася війна, й Крим окупували. Сподіваємося, що мрія втілиться. Машину знайшли у Запоріжжі. Довго шукали у Дніпрі та інших містах, але знайшли у сусідніх гаражах на Запоріжжі. Продавала власниця, її чоловіка не стало. Вони дуже любили машину. Вона вибирала нового власника з декількох претендентів… Машина була зеленого кольору, але ми її повністю розібрали, реставрували та зібрали наново”, – розповів власник авто Юрій.

Відео:Інформатор


Текст: Олег Лотошников/Фото: Олександр Коптєв

Відкритий (OpenTV) »


бл  (14.04.24 09:40): Почему эти члены пробега не на фронте?
Что за )(РНЯ!
ОДНИ ВОЮЮТ А ДРУГИЕ ЗАБАВЛЯЮТСЯ!
Они что?
Без ног и рук что не могут защищать Украину?
Или пусть защищают другие но не они су-и!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Это радует  (13.04.24 19:54): Супер, уважаю владельцев за сохран.
А ведь "буквально вчера" по моим меркам весь автопоток в стране только из таких Запорожцев, Москвичей, Жигулей и Волг и состоял, а теперь уже и не каждый день увидишь даже на дороге...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності