Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
13.04.2024

Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті»

Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті»

Майже сотня бажаючих прибирали сьогодні зранку територію меморіалу «Безіменна висота» що у Новокодацькому районі Дніпра.

«Ми щороку виходимо сюди на суботники. Ще дитиною памʼятаю, як з батьками сюди приходили на прибирання», — поділилася пані Ірина. А пані Світлана додала: «Навести лад біля цього місця — данина памʼяті тим, хто загинув у Другій світовій війні. Прибрали сміття, траву між плитками тощо». «До того ж ми показуємо приклад своїм дітям. Що дуже важливо дбати про довкілля та подібні місця памʼяті», — зауважила пані Тамара.

До суботника на «Безіменний висоті» долучилися і представники Спілки ветеранів Афганістану та інших локальних війн Новокодацького району.

«Ми показуємо цим, що не забуваємо наших героїв минулих війн. Віддаємо данину пам’яті нашим пращурам, які брали цю висоту, звільняли нашу рідну землю», — зазначив голова згаданої спілки Вадим Сокіл.

Упродовж усього квітня мешканці Новокодацького району активно долучатимуться до суботників на різних локаціях.

«Протягом місяця на різних локаціях району відбудеться низка днів довкілля, під час яких мешканці наведуть порядок на прилеглих територіях. На усіх зелених зонах висадимо близько 600 кущів та майже сотню дерев. Захід на «Безіменній висоті» - багаторічна традиція. Зі свого боку, ми усіляко допомагаємо мешканцям у таких гарних ініціативах: залучаємо техніку для вивозу сміття, старого гілля, допомагаємо інструментами для прибирання тощо», — підкреслив голова Новокодацької адміністрації Олег Денисенко.

До акції долучалися навіть бажаючі з інших районів.

«Я сам проживаю з дружиною на лівому березі Дніпра. Побачили в соцмережах запрошення — з радістю взяли участь. Це спілкування, дбання про навколишнє середовище!», — підсумував дніпрянин Дмитро.



Прес-служба Міської ради »


Руслан  (15.04.24 09:26): Снчала гадят
(все тротуары и стенки домов, ограждения, остановки заплёваны, зассаны, забросаны окурками и прочей дрянью)
а потом субботники.
А десоветизация и декоммунизация как же?!
Привлечь и организаторов и участников!!!
Відповісти | З цитатою
Ребе Коломойский  (14.04.24 23:02): В субботу работать нельзя. Відповісти | З цитатою
Прохожий  (14.04.24 21:40): Тот кто забывает прошлое и не чтит традиции не имеет будущего. Молодцы!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
не понял  (14.04.24 15:32): а как же борьба с проклятым советским прошлым? Відповісти | З цитатою
хех  (14.04.24 13:55): Какие всё-таки душевные и добрые у нас горожане, прям сердце радуется. И война тут ни при чём, до неё всё то же самое было, кроме негатива и агрессии в комментах особо ничего нет, независимо от темы новости. Ну и я, соответственно, уподобился, чтобы как все же ж. Само собой, сам я Дартаньян и всё такое. Відповісти | З цитатою
Вася  (14.04.24 13:38): Бездельники Відповісти | З цитатою
куууу  (14.04.24 09:44): Субботник???!!!
Не хватало еще ленина с резиновым бревном???!!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності