Наши воины-земляки раскрыли секрет того, кто и как их вкусно кормит на передовой.
Большинство обязанностей по приготовлению пищи для наших защитников выполняет Яна.
Как признают в 128 Днепровской бригаде ТРО, характер у этой «дамы» – железный и очень зажигательный. И только ласка помогает найти к ней правильный подход:
«На польовій кухні вирує робота. Команда з флотського шеф-кухаря, фахівчині з фінансів і майстра з виробництва начинок для цукерок, кажуть, що сьогоднішня вечеря - це виконання масових замовлень бійців.
Навіть польова піч “Яна” сьогодні у доброму гуморі, хоча буває всяке - шеф назвав її на честь колишньої дружини, мовляв, характер не менш запальний і лише лагідність допомагає.
Команда кухарів жартує, що розмір порцій і смак їхньої їжі залучить до їхнього підрозділу більше бажаючих служити, ніж закон про мобілізацію.
Морський шеф каже, що це серйозно, і довершує порцію смаженої картоплі з відбивною дрібкою свіжого часнику і фірмовим соусом».
Фото 128 бригады ТРО.