Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
14.06.2023

Філатов показав, як у Дніпрі поновили ремонти внутрішньоквартальних доріг і розповів скільки дворів планують зробити цьогоріч

Філатов показав, як у Дніпрі поновили ремонти внутрішньоквартальних доріг і розповів скільки дворів планують зробити цьогоріч

Дніпро поновив ремонти внутрішньоквартальних доріг. Через повномасштабне вторгнення рф асфальтування у дворах довелося призупинити, однак нині бригади будівельників уже стали до роботи і працюють у різних районах міста.

«Це приклад того, як ми далі працюватимемо у цьому напрямі. Ми запланували ремонт близько 100 дворів. Здебільшого всі ці адреси — результат особистих прийомів міського голови. Це те, що хочуть містяни. Люди скучили за ремонтом дворів. Якщо ми вийдемо на такий темп, як заплановано, фактично це буде обсяг, який був до, — якщо не буде обставин непереборної сили», — зазначив мер Дніпра Борис Філатов та наголосив: мерія продовжуватиме обробляти всі пропозиції містян щодо ремонтів.

Так для міжбудинкових проїздів і тротуарів по Донецькому шосе та уздовж оновленого проспекту Миру це перші комплексні ремонти з моменту зведення житломасиву.

Місцева мешканка Олена разом із донькою Софією і сином Юрієм повертається з прогулянки. Каже: хоч під час ремонту будівельну техніку треба обходити, та таке оновлення вулиці того варте.

«З візочком неможливо було проїхати. Зараз значно краще. Звичайно, ми задоволені. Свекор приїжджав, сказав «так гарно у вас реконструюють усе». Мені, дітям — нам усе подобається», — розповідає жінка.

Біля багатоповерхівок не лише вкладають новий асфальт, а й формують паркувальні кишені та ділянки для сміттєвих баків. Крім цього, під час заміни бордюрів роблять необхідні заниження і вкладають тактильною плиткою, аби пересуватися було зручно всім людям. Крім цього, ділянки, де тротуар перетинається проїздом, також облаштовують тротуарною плиткою — аби привернути додаткову увагу водіїв.

У департаменті благоустрою та інфраструктури міськради зауважують: такий метод також використовуватимуть і під час інших ремонтів.



Прес-служба Міської ради »


Alena  (15.06.23 17:03): Какие дворы? Собственники квартир дома ул.св. Храброго 4, уже почти 2 года как бомжи. Снимают квартиры, дом разрушен, выделили убитое общежитие по комнате без окон и условий в конце левого берега. И ничего тишина, ни компенсаций, ни нового жилья! Дом признан под снос! Сколько будет это издевательство продолжаться? Под суд бы вас или в то общежитие!!! Дайте собственникам компенсации за элитные квартиры в центре, был новый ремонт, дом 3 раза топили. Відповісти | З цитатою
Вопрос журналистам  (15.06.23 09:25): А где узнать, какие адреса планируют в этом году отремонтировать? И куда надо написать свой адрес? Відповісти | З цитатою
Саша  (14.06.23 21:56): Интересно в прошлом году после взрыва по ул. Шишкина 30 сентября Борис Альбертович лично ужасался дорогам и клятвенно обещал помочь. Так ждать или нет ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності