Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
29.12.2022

Електротранспортники Дніпра подарували городянам новорічний сюрприз

Електротранспортники Дніпра подарували городянам новорічний сюрприз

Напередодні Нового року у КП «Дніпровський електротранспорт» завершили капітальний ремонт ще двох вагонів.

Як уже повідомляв Міський сайт, напередодні Нового року частину трамваїв та тролейбусів міста прикрасили святковою символікою та ілюмінацією.

Ще одним подарунком електротранспортників городянам стало завершення капітального ремонту рухомого складу.

Про це у КП «Дніпровський електротранспорт» розповіли:

«Дніпровський електротранспорт завершив останні капремонти трамваїв в цьому році!

З воріт спеціалізованої вагоно-ремонтної майстерні підприємства вийшла система з 2 вагонів Tatra T6A2. Під час капітального ремонту оновили салон, замінили обшивку сидінь, зробили заміну внутрішнього освітлення на енергозберігаюче. Також оновили кузов та маршрутні вказівники, замінили обшивку підлоги, встановили нове сидіння водія. Для безпеки у нічний час замінили діоди фар, оновили поворотники, стопи.

Загалом за 2022 рік КП «Дніпровський електротранспорт» виконав капітальні ремонти більш ніж 20 трамвайних вагонів. Наступні плануються вже на 2023-ий».

Фото - КП "Дніпровський електротранспорт".



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »


Георгий  (31.12.22 00:01): А если попробовать составить конкуренцию Одессе и покупать хотя бы по 1 трамваю производства Татра Юг(ЮМЗ)вместо реэнкарнации подвижного хлама. Відповісти | З цитатою
Сержант ГАИ Дэтэпэщэнко  (30.12.22 09:54): Не знал что на лоховских геликах задние фонари стоят с трамвая. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності