Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
13.05.2022

Днепровские футболисты – уже в финале чемпионата мира!

Днепровские футболисты – уже в финале чемпионата мира!

Паралимпийская сборная Украины (основу которой составляют спортсмены Днепропетровщины) вышла в финал мирового первенства.

Городской сайт сообщал о победном старте и выступлении нашей сборной. В группе она не оставила от соперников камня на камне, одержав три победы с крупным счетом. Такую же уверенную поступь наши атлеты продемонстрировали в четвертьфинале и полуфинале.

Вот что о выступлении сборной Украины сообщил известный днепровский спортивный журналист Дмитрий Москаленко:

«На чемпіонаті світу, який проходить в іспанському місті Салоу, паралімпійська збірна України пробилася до фіналу.

У попередніх матчах турніру синьо-жовті здобули три перемоги й посіли першу сходинку у групі D. Потім у чвертьфіналі збірна України впевнено обіграла Ірландію (5:1).

Тепер же з аналогічним рахунком 5:1 наші гравці в півфіналі здолали команду США. Голи: Лень (3), Доненко (25, 60), Романчук (37, з пенальті, 60+2) — Делілло (50).

У фіналі чемпіонату світу, який пройде 15 травня, збірна України протистоятиме Ірану.

У складі паралімпійської збірної України з футболу виступають: Костянтин Симашко (Нікополь), Богдан Дембік, Іван Доненко, Ярослав Черниш, Артем Шеремет (Дніпро), Сергій Беденок (Дніпро), Станіслав Подольський (Дніпро), Артем Красильников (Дніпро), Віталій Трушев, Богдан Кулинич, Іван Шкварло, Віталій Романчук, Олег Лень. Тренери — Сергій Овчаренко (Дніпро) і Тарас Дутко (Дніпро).

Нагадаємо, що вітчизняна збірна серед гравців із вадами опорно-рухового апарату незмінно поверталася з медалями з 11-ти останніх світових форумів. У тому числі синьо-жовті є переможцями п’яти мундіалів (2001, 2003, 2009, 2013, 2017)».

Пожелаем нашим игрокам удачи в финале!



Gorod.dp.ua - городской сайт Днепра »

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності