Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
08.06.2021

Цьогоріч за проєктом «Велике будівництво» на Дніпропетровщині планують відремонтувати та побудувати 387 км державних доріг

Цьогоріч за проєктом «Велике будівництво» на Дніпропетровщині планують відремонтувати та побудувати 387 км державних доріг

У 2021 році на Дніпропетровщині планують побудувати та відремонтувати 387 км державних доріг.

Масштабні перетворення – за програмою «Велике будівництво». Роботи на трасі Дніпро – Миколаїв оглянув Президент України Володимир Зеленський.

Глава держави ознайомився і з ремонтом ділянки автодороги державного значення Знам'янка – Луганськ – Ізварине. Вона стане частиною найдовшої траси країни М-30 – так званої «Дороги єдності».

«Ми будуємо круті дороги. Маємо продовжувати, адже люди чекають нових і якісних доріг», – наголосив Володимир Зеленський.
Масштабні роботи розгорнулися і під Дніпром. Там будують об’їзну, яка розвантажить місто від транзитного транспорту. Її протяжність – 7 км. Роботи зосереджені неподалік аеропорту. На об’єкті «виросла» опорна стінка для майбутнього шляхопроводу. А ще спорудили водовідвідний колектор.

Як розповів Главі держави міністр інфраструктури Олександр Кубраков, завершити будівництво об’їзної Дніпра планують до дня Незалежності України.

«По всій Дніпропетровщині оновлюються дороги – як національного, так і місцевого значення. Вперше за багато років з «нуля» будуються й нові магістралі», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
Грандіозний проєкт – будівництво Решетилівської траси Н-31. Нова автомагістраль з’єднає Дніпро зі столицею. В регіоні вже побудували 28,6 км дороги. Завершують зводити дві транспортні розв’язки. Одна – у Петриківській громаді. Інша – поблизу новозбудованого мосту через канал Дніпро-Донбас.

Амбітний план Укравтодору – цьогоріч відремонтувати та побудувати в області 387 км доріг державного значення. Це більше ніж за останні 10 років.

Планується привести до ладу і понад 90 км місцевих доріг Дніпропетровщини.

Облдержадміністрація »


1 плюс 1  (26.11.21 16:03): вы тут причем? выполняется программа правительства гройсмана на 2018-2022 годы Відповісти | З цитатою
Leo  (30.09.21 10:57): Реально делают хорошее дело, все равно недовольны Відповісти | З цитатою
2222  (09.06.21 09:34): "Дорога эдності"- єдності з ким??? Відповісти | З цитатою
Q  (09.06.21 08:18): Подскажите пожалуйста куда написать заявление чтоб заасфальтировали двор? Равнодушно отнесусь если спишут на это дело миллиарды) спасибо Відповісти | З цитатою
1111  (09.06.21 07:33): Ремонтируют государственные дороги и хотят сделать их платными. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності