Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
08.05.2021

У мешканки Дніпра патрульні виявили 83 «закладки»

У мешканки Дніпра патрульні виявили 83 «закладки»

Про двох підозрілих жінок, які, ймовірно, розкладають так звані "закладки" на вулиці Столєтова повідомила сьогодні, близько 11-ї години, небайдужа громадянка.

Вона надала прикмети осіб. Патрульні оперативно прибули за вказаною адресою і виявили на лавці жінок, схожих за прикметами.

Під час спілкування з поліцейськими обидві громадянки помітно нервували. Їм провели поверхневу перевірку та попросили показати вміст сумки, що була в однієї з них.

Коли 31-річна жінка відкрила її, інспектори побачили всередині купу згортків.

На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила 83 згортки з речовиною, схожою на наркотичну. Неподалік поліцейські виявили схований ще один згорток, схожий на ті, що були у громадянки. Жінку затримали в порядку ст.208 КПК.

Патрульна поліція »


Жрец  (11.05.21 09:46): Я всегда тоже если, что звоню копам и знаете они приезжают и оказывают содействие, молодцы.
А вот если бы как во многих западных странах неравнодушным гражданам платили часть штрафа за сообщение и штрафы были огромные, даже за окурки, думаю жизнь в стране через пару лет изменилась в лучшую сторону.
Только так и надо, иначе у нас ничего и через 100 лет не поменяется, а так поменяется многое. И это не стукачестово, это воспитание и изменение менталитета с детства.
Відповісти | З цитатою
Вован  (10.05.21 12:41): Разложительница капиталистическая общиства Відповісти | З цитатою
Да уж  (09.05.21 17:03): Это же какие объёмы распространения. И ведь практически золотой (выгодный) бизнес. Производитель, поставщик, перевозчик, заказчик, распространитель ... и все имеют свой гешефт. За один такой пакетик (дозу) какой-то придурок платит и все вышеперечисленные довольны. Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (09.05.21 13:18): Где Дутерте? Відповісти | З цитатою
:)  (09.05.21 05:35): И ни конца ни края этому нет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності