Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
07.04.2020

Мешканців Дніпропетровщини з пневмонією будуть перевіряти на коронавірус

Мешканців Дніпропетровщини з пневмонією будуть перевіряти на коронавірус

На Дніпропетровщині більшу кількість людей перевірятимуть на коронавірус. Відсьогодні ПЛР-дослідження на COVID-19 робитимуть усім хворим на пневмонію.

Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Валерій Сердюк.

«Щодня в обласному лабораторному центрі проводимо ПЛР-тестування на коронавірусну інфекцію. Зокрема, перевіряємо людей, які контактували із хворими. Вже почали працювати мобільні бригади, які виїжджають до мешканців регіону та беруть в них біоматеріал для аналізів, – розповів директор департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА Валерій Сердюк. – Відсьогодні будемо проводити ПЛР-дослідження на COVID -19 усім пацієнтам з діагнозом «пневмонія». Адже саме завдяки вчасній діагностиці зможемо не допустити поширення вірусу регіоном».

Загалом на коронавірус вже перевірили 132 мешканці Дніпропетровщини. У 26 випадках дослідження показали позитивний результат. Четверо людей – одужали.



Облдержадміністрація »


911  (08.04.20 11:25): !!!Только начнёте? А до этого кого вы проверяли???!!! Идиотизм! Те прутся на съезд и шифруются, те нарушают карантин! Нет слов!!! Відповісти | З цитатою
Печкин  (07.04.20 17:46): То есть, до сегодняшнего дня никому не приходило в их тупые головы проверять больных с пневмонией? Только сейчас решили? А кого проверяли, кого угодно только не тех, у кого - уж симптомы так симптомы? Відповісти | З цитатою
Татьяна  (07.04.20 15:40): Стыд и позор! 132 !!! Больных намного больше, просто не хотят выявлять ! Или не чем?!! Відповісти | З цитатою
Ю  (07.04.20 15:18): "уже проверили 132 жителя."
и это за 3 недели эпидемии!!!

чтобы как то противостоять в других странах проводят сотни тестов в день. у нас в десятки раз меньше. всем у кого простуда нужно делать тест. а не тем кто попал в больницу с пневмонией.
Відповісти | З цитатою
Буратины  (07.04.20 15:13): А богатых и приблатненых буржуев проверили? Відповісти | З цитатою
только один вопрос  (07.04.20 15:10): а кто поставит диагноз пневмония, если уже есть заявления, что скорая приезжать не будет? или вы семейных врачей средствами защиты обеспечили и они прям в бой рвутся ходить по домам диагноз "пневмония" ставить? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності