Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
03.04.2020

Губернатор передав Дніпру один апарат ШВЛ для хворих на коронавірус

Губернатор передав Дніпру один апарат ШВЛ для хворих на коронавірус

Третього квітня губернатор Дніпропетровщини Олександр Бондаренко передав один апарат штучної вентиляції легень інфекційній лікарні № 21 у Дніпрі, яка визначена однією з опорних у регіоні.

«Ми передали апарат ШВЛ експертного рівня, що дозволяє в автоматичному режимі підтримувати життєдіяльність особливо важких хворих на коронавірус. Дніпропетровська область отримала шість таких апаратів, вони найдефіцитніші зараз у світі – черги стоять до вересня 2020 року», – зазначив Олександр Бондаренко.
У свою чергу заступник міського голови, директор департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради Андрій Бабський подякував губернатору за надану допомогу.
«Дніпро вже закупив власним коштом 35 апаратів ШВЛ. Отримали 20 апаратів середнього класу, з них 5 портативних. Найближчим часом ми очікуємо поставку 15 ШВЛ експертного класу, яких наразі у місті, на жаль, немає. Це доречний подарунок від обласної влади. Хоч один, але дякуємо і за це. Зараз є дуже велика проблема із закупівлею таких апаратів, але місто подбало про це ще у лютому», – зазначив Андрій Бабський.
Представник мерії також додав, що найближчим часом місто отримає 30 кисневих концентраторів і портативний рентген.

Нагадаємо, міська рада Дніпра перерозподілила до резервного фонду 98 млн грн на протидію коронавірусу однією з перших в Україні. Наразі укладено контрактів і поставлено медичної продукції на більше ніж 40 млн грн.



Прес-служба Міської ради »


горожанин  (07.04.20 16:59): А можно узнать? Этот аппарат в больнице останется и через год и через пят лет будет на балансе больницы? А то были случаи, когда подаренное оборудование исчезало в неизвестном направлении из больниц через некоторое время. Відповісти | З цитатою
Горожанин 1  (07.04.20 09:16): Позорище. Не стыдно такое писать? Аж один аппарат за наши же деньги. Стыд! Відповісти | З цитатою
мда  (06.04.20 12:42): Прикиньте, сколько будет стоит им воспользоваться, а губернатор со свой зарплаты его купил, хватит эту **** уже писать. Відповісти | З цитатою
Я  (03.04.20 23:23): Вы не правильно читаете. "Передал", это от кого-то кому-то.
Кто-то ему дал, а он в больницу.
Может ещё где-нибудь, что-нибудь возьмёт и нам отдаст.
Відповісти | З цитатою
Горожанин  (03.04.20 20:54): Передал!
Это как во возложении венков!
Прикоснулся к нему!
Відповісти | З цитатою
днепров  (03.04.20 19:57): что значит передал - сделал своими руками, купил за свои деньги. Відповісти | З цитатою
дядя Вова  (03.04.20 19:27): Немає в Україні "Губернатор"
Є посада "Голова обласної Державної адміністрації"
Відповісти | З цитатою
Спасибо Зе!  (03.04.20 18:18): Ведь если бы не был им назначен такой прекрасный губернатор, то не купили бы он за наши с вами деньги аппарат ИВЛ, за наши с вами деньги не привез бы его сюда, и не вручил бы его во время оплачиваемого нами же его рабочего времени в больницу города-миллионника
Позорники!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності