Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
26.09.2019

Інтерв’ю міського голови Дніпра Бориса Філатова програмі «Грані» 34 каналу

Інтерв’ю міського голови Дніпра Бориса Філатова програмі «Грані» 34 каналу

Яскравий початок нового політичного сезону, важливі для дніпрян рішення, переможе «оптимістичний» чи «песимістичний» Бюджет-2020, а від того – чи з’явиться у Дніпрі електробус у Придніпровськ і тролейбус на ж/м Перемога-6, чи допомагають депутати ВР від Дніпропетровщини у відстоюванні інтересів своїх виборців.

А також про те, які вулиці і чому потрапили у список на ремонт дворів і внутрішньоквартальних доріг, про ситуацію з ліфтами, подальшу долю ОСББ та програми з реновації шкіл і дитсадочків, транспортну «революцію» та чи впорається «Південмаш» із виготовленням 33 нових тролейбусів для Дніпра.

Про що домовилися із новим губернатором, прозорість у будівництві метро та чи можлива подальша співпраця з іноземними партнерами. А ще про пріоритети міської влади у 2020 році та таємниці кулінарних вподобань мера.

Інтерв’ю міського голови Дніпра Бориса Філатова програмі «Грані» 34 каналу:


Прес-служба Міської ради »


МОСТ  (13.03.20 10:09): Виявилося, що переправа, ремонт якої став предметом парі міського голови Бориса Філатова та президента Володимира Зеленського, офіційно не введена в експлуатацію. Проте міськрада не хоче платити штраф у майже два мільйони гривень і подала до суду, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Переправою щодня проїздять десятки тисяч авто. Утім, як виявилося, за законом, цей міст досі закритий. "Було проведено позапланову перевірку. За її результатами було встановлено факт експлуатації не прийнятого в експлуатацію об'єкта будівництва", - каже начальник відділу правової роботи ДАБІ Дніпропетровської області Анатолій Бісєров. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/mist-u-dnipri-cherez-yakiy-sperechal isya-zelenskiy-i-filatov-oficiyno-ne-vvedeniy-v-ekspluataciy u-1507119.html
Відповісти | З цитатою
МОСТ  (28.10.19 11:35): голосуй https://petition.president.gov.ua/petition/72728 Відповісти | З цитатою
МОСТ  (09.10.19 18:38): Вместо каждого удаленного пухового тополя будет высажено по пять 3-летних деревьев ценных пород – в том числе, дуб, рябина, клен, платан.
— Михаил Лысенко.
Відповісти | З цитатою
tut  (03.10.19 15:01): А что происходит с ремонтом захваченного планетария ? Відповісти | З цитатою
Альбертіч не обижайся  (03.10.19 14:56): Просто бездарное (у)правление городом. Поэтому и нет симпатии от горожан Днепра. Почему не берете пример с Кернеса в Харькове, который реально все делает для города. Відповісти | З цитатою
Алекс  (29.09.19 20:13): Госп. мер ! Вы гворили о городе без окраин .
Приезжайте сами или пришлите кого нибудь из своих многоцисленных замо-помов , пусть они посмотрят и проедут на своих личных "мерсах" по улицам Матлахова , Военморской, Ногинской , Каменской и др. в р-не пр. Мезепы. Может сдать их в оренду какой нибудь танковой бригаде ВСУ для учебных тренировок новобранцев , ведь для проезда легковых , они уже давно не пригодны.
И заодно, пусть приедут эксперты Зеленстроя - тут нобъятное поле деятельности с сухостоем и авариными деревьями . А то лезут туда , где жители протестуют и ноют ,что не дают им работать.
Відповісти | З цитатою
555  (28.09.19 22:46): ох мы проголосуем...ох и проголосуем !!! нервничаешь ? Відповісти | З цитатою
Нина  (27.09.19 15:26): Борис Альбертович! Прошу Вас ответить конкретно, когда будет профинансированна программа по установке подъемника по адресу Каверина 1
4 подъезд, я к вам обращалась письмом от 26.06.2019г год кончается,а не каких
сдвигов нет по этому вопросу, а на подходе день инвалидов и пожилых людей.
На улице 21век,а где же забота о людях с особыми потребностями. Очень Вас прошу еще раз обратить внимание на мою просьбу и найти возможность решить эту проблему. Сегодня прошла информация по 11 каналу,что осталось отремонтировать 23лифта в городе,так может найдутся в городском бюджете и
98000гривен для покупки и установки платформы подъемника у нас в подъезде
Відповісти | З цитатою
Бывший днепрянин  (26.09.19 14:33): Вали как ты милый Борух. Проснулся такой в белом пальто к концу каденции.
Модер, удалишь- прокляну)
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Горожанин  (26.09.19 12:13): Хочет на второй срок Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності