Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
13.02.2019

На Дніпропетровщині 68 учителів початкових класів пройдуть пілотну сертифікацію

На Дніпропетровщині 68 учителів початкових класів пройдуть пілотну сертифікацію

68 учителів початкових класів Дніпропетровщини пройдуть пілотну сертифікацію педагогів. Вона відбуватиметься в три етапи: вивчення практичного досвіду, самооцінювання та тестування.

Про це розповіли в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Приєднатися до пілотної сертифікації педагогів можна було виключно добровільно. На Дніпропетровщині зареєструвалися 68 учителів початкової школи. Область повністю використала квоту Міністерства освіти і науки України», – сповістили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.
Мета сертифікації – виявити та заохотити вчителів, які мають високий рівень педагогічної майстерності. Вона відбуватиметься в три етапи.

На першому практичну роботу педагога оцінять експерти.

Другий етап – самооцінювання. До 1 липня учасники пілотної сертифікації мають створити е-портфоліо. У ньому треба описати заняття, на якому були присутні експерти, за бажанням – додати відеозапис уроку.

Наприкінці на вчителя чекатиме тестування у форматі ЗНО. Найімовірніше воно відбуватиметься у жовтні – листопаді 2019 року.

Якщо педагог успішно пройде сертифікацію, то протягом трьох років отримуватиме щомісячну доплату до зарплати в розмірі 20% посадового окладу.

Загалом до проекту пілотної сертифікації долучилися 980 учителів із усіх регіонів України.



Облдержадміністрація »


Кутак  (14.02.19 07:28): будут тестировать пилоток? Відповісти | З цитатою
Zx  (13.02.19 19:51): Учить учителей - праздник абсурда Відповісти | З цитатою
Стоик  (13.02.19 17:55): Это хорошая новость! Хочется верить что все пройдет без коррупции и зацикленного фанатизма. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності