Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
23.12.2018

До зимових свят у середмісті Дніпра відкрили велику ковзанку просто неба

До зимових свят у середмісті Дніпра відкрили велику ковзанку просто неба

Увечері 22 грудня на центральній площі Дніпра відкрили велику ковзанку. Дніпро став другим містом в Україні, де цієї зими з допомогою соціально відповідального бізнесу облаштували такий льодовий майданчик просто неба.

Відвідання ковзанки – безкоштовне. Покататися можна і на власних ковзанах, і на орендованих за певну платню у пункті прокату (від 50 грн).

Цей льодовий майданчик власним коштом облаштувала кондитерська корпорація Roshen. Місто допомогло з підключенням комунікацій.

Ковзанка має площу близько 2 тис. кв. метрів і вміщує майже 250 відвідувачів одночасно. Сеанс катання тут триватиме 40 хвилин.

Під час відкриття майданчика виступили учасники Театру льодових мініатюр і юні хокеїсти та фігуристи – вихованці спортивної школи із зимових видів спорту. Свою майстерність демонстрували й жіночі хокейні команди Дніпра.

Велика ковзанка у центрі міста працюватиме до березня 2019 року. При її створенні використали технології, що дають змогу підтримувати роботу майданчика за плюсової температури.



Прес-служба Міської ради »


...  (23.12.18 22:56): что-то качество льда меня очень сильно смущает... Відповісти | З цитатою
Остаточне прощавай №48  (23.12.18 22:21): А вместо портретов Ленина, Сталина, теперь у нас Рошен. Ушли от совка:) Відповісти | З цитатою
Реально  (23.12.18 16:22): Дождь идёт, а мы на лыжах! Відповісти | З цитатою
I  (23.12.18 12:16): Первое фото интересное в том плане, что каток Рошен, а на фоне похоже реклама Вилкула ) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності