Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
26.05.2016

У міськраді прокоментували ситуацію із зарплатними боргами перед метробудівцями

У міськраді прокоментували ситуацію із зарплатними боргами перед метробудівцями

Причиною заборгованостей із зарплат у ПАТ «Дніпрометробуд» є фінансові труднощі підприємства, а не борги міста за виконані ним підрядні роботи.

Про це заявив заступник Дніпропетровського міського голови Олександр Санжара, коментуючи інформацію про те, що працівники «Дніпрометробуду» вимагатимуть погашення зарплатних боргів у розмірі 6,5 млн грн на мітингу в п’ятницю.

«Це публічне акціонерне товариство, в якому 95% акцій володіє держава, а ще 5% були продані китайським інвесторам. У цього підприємства величезні заборгованості перед ДТЕК, пенсійним фондом, податковою, банками. Їм весь час складно платити зарплату, тому що вони утримують великий штат людей і в них величезні заборгованості», – повідомив Олександр Санжара.

За інформацією заступника міського голови, станом на 2014 рік підприємство мало заборгованість у розмірі близько 35 млн грн.

Олександр Санжара наголосив, що місто в особі комунального підприємства «Дирекція будівництва метрополітену» за підписаними актами про виконані роботи має заборгованість перед ПАТ «Дніпрометробуд» у розмірі 2-3 млн грн. «Заборгованість із зарплати – 6,5 млн грн. Навіть якщо місто заплатить за тими актами, які вже підписані, питань зарплати це не вирішить. Більше того , ці гроші повинні будуть йти на погашення тих заборгованостей, які вже має ПАТ», – пояснив він.

Прес-служба Міської ради »

Читайте також:


Червонец  (30.05.16 10:23): Какая то идиотская логика у Санжары. Раз город задолжал метростроевцам "по подписанным актам о выполненных работах" в 2 раза меньше чем долги по зарплате это что же повод не отдавать положенное? Этак кто-то скажет "Вася, я у тебя штуку баксов брал в долг и не отдам потому что тебе не хватит, у тебя жена все равно на шубу 2 штуки требует" Відповісти | З цитатою
Азиров  (26.05.16 16:38): Ну и чё? Где решение вопроса, а не разьяснялово? Відповісти | З цитатою
Лео  (26.05.16 15:02): Согласно справки с сайта министерства юстиции 100% принадлежит государству. Китайских инвесторов нет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності