Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 26 червня 2024
08:58

Юридичні консультації


Подскажите пожалуйста, имеет ли право инвалид войны с детства первой группы, на получение автомобиля на льготных условиях с оплатой 7% его стоимости, при условии если у него есть автомобиль преобретенный на собственные деньги более 10 лет тому назад. Если нет - то каким документом это определено.

Татьяна, 24.11.2008 | ID: 4553 | Розділ: Різне
Автомобілями на пільгових умовах з оплатою 30 відсотків їх вартості забезпечуються інваліди з дитинства за наявності медичних показань для забезпечення автомобілем з ручним керуванням, посвідчення на право керування автомобілем і відсутності протипоказань до керування ним.

Відповідно до Порядку забезпечення інвалідів автомобілями, на облік беруться і забезпечуються автомобілями інваліди, які не мають в особистому користуванні автомобіля, у тому числі придбаного за власні кошти або отриманого через головне управління соціального захисту або управління виконавчої дирекції, що перебував в експлуатації менш як 10 років.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті