Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Пн, 8 липня 2024
19:51

Юридичні консультації


являюсь практически мамой одиночкой(бывший супруг лишен родительских прав),ребенок (4года)признан инвалидом,частной собственности нет .Я и ребенок прописаны и проживаем в квартире моей мамы.Имеем ли мы с ребенком право на выделение земельного участка или какого либо жилья?Если да,то разъясните пожалуйста в какие службы мне обратиться.спасибо

татьяна, 15.11.2008 | ID: 4501 | Розділ: Житлові питання, нерухомість
Відповідно до Конституції України кожен має право на житло. Громадянам України, які відповідно до закону потребують соціального захисту, соціальне житло надається безоплатно.Правом взяття на соціальний квартирний облік користуються громадяни України: для яких таке житло є єдиним місцем проживання або які мають право на поліпшення житлових умов відповідно до закону. За законом Ви маєте право стати на облік для отримання соціального житла. Для цього Вам необхідно звернутись до органу місцевого самоврядування з письмовою заявою.Громадянинові, який подав заяву про взяття на соціальний квартирний облік, відповідним органом місцевого самоврядування, що здійснює взяття на соціальний квартирний облік, видається розписка в одержанні документів з обов'язковим зазначенням їх переліку та дати їхнього отримання.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті