Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 28 квітня 2024
02:13

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


8 березня 2024, 15:50

Тарас Григорович Шевченко видатний письменник та філософ

Тарас Григорович Шевченко , гордість України. Це найвідоміший письменник української літератури. Він художник і політик. Народився 9 березня 1814 року в селі Моринці Київської губернії у сім’ї звичайних селян – кріпаків.
Нині Шевченків « Кобзар» для українців те саме, що й біблія.
Попри час, Т.Г. Шевченко не віддаляється, не бронзовіє. Він апостол правди. Співробітники Новокодацького РВ філії Державної установи « Центр пробації» у Дніпропетровській області, також взяли активну участь у святкуванні свята, переглянувши короткий відеоекскурс стосовно діяльності видатного письменника.
Творчість Т.Г.Шевченка – багатогранна й охоплює різні галузі культури і знань. Головне в його творчості – це вірне і величне зображення історичних епох, відбиття їх головного змісту та суті.
Тече вода з під явора Яром на долину Пишається над водою Червона калина Пишається калинонька, Явор молодіє, А кругом їх верболози Й лози зеленіють.




Переглядів: 52
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті