Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 28 квітня 2024
19:54

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


23 лютого 2024, 12:05

Патріотичний виховний захід, приуроченого до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну

24 лютого минає два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення рф в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку рф розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році, розв’язавши при цьому першу в XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни.
Тому, в рамках заходів національно-патріотичного виховання профілактичних заходів серед суб'єктів пробації 22.02.2024 начальником Центрального районного сектора філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області проведено захід на тему: «Вистояли – Переможемо!»
Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії, ми об’єднали зусилля у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, масового волонтерського руху, а також на дипломатичному, інформаційному, історичному та інших фронтах.
Наш героїчний опір – це боротьба не лише за фізичне виживання Українського народу та свободу країни, а й за власну ідентичність і цінності нашого суспільства як частини європейської спільноти.
Майже за два роки ми всі змінилися. Ще зовсім недавно ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні! – Героям слава!». Нині вони перестали бути тільки вітанням, а набули нового реального, непідробного і святого змісту. Тепер ми ще гучніше розмовляємо українською при росіянах. Ми навчилися цінувати навіть найменші миті нашого життя, навіть короткочасні моменти радості… хвилини тиші і спокою… відчуття щастя від зустрічі дорогих людей… хвилини відпочинку у перерві між боями… малюнки дітей… Ми, Українці, зрозуміли Сенс Життя, яке нам дане Богом… Ми змінилися…
Мета даного заходу: формувати почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу, і як наслідок – готовності до посильної участі у справі захисту суверенітету України та відновлення її територіальної цілісності, долучення до волонтерського руху, допомога армії; глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті; поваги до Збройних сил України і вдячності їм.

Центральний районний сектор
філії Державної установи
«Центр пробації»
у Дніпропетровській області





Переглядів: 81
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті