Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 28 квітня 2024
02:13

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


23 лютого 2024, 10:43

ДВА РОКИ НЕЗЛАМНОСТІ

24 лютого 2022 року о 5:00, за київським часом, росія віроломно вторглася в Україну… Просто так, бо країні - агресору з найбільшою територією у світі і населенням понад 140 мільйонів чоловік бракує нашої землі, наших умів та наших людей, їй не до вподоби наша незалежність та волелюбність. путін, намагаючись «остаточно вирішити українське питання», розпочав масовану атаку із застосуванням усіх видів озброєння на всі великі міста вільної України. Наслідуючи Гітлера, який хотів «остаточно вирішити єврейське питання», він наказав своїм військам перейти державний кордон України та атакувати його столицю та міста, об’єкти критичної інфраструктури, аеродроми, вбиваючи на своєму шляху мирних громадян, руйнуючи їхні будинки, школи та дитячі садки.
24 лютого 2022 року Україна прокинулася під звуки тривоги і, на цей раз, не навчальної. Життя багатьох українців розділилося на «до» та «після». Той ранок для більшості став початком найбільших потрясінь у їхньому житті. Рятуючись від російського вторгнення, мільйони людей кидали свої будинки, розлучалися з близькими і переживали те, що багато хто бачив лише в кіно.
У перші дні війни здавалося, що ворог лізе з усіх щілин та протистояти «другій армії світу» просто неможливо. Але українським захисникам не тільки вдалося відбити атаки ворога, а й відвоювати більшу частину захоплених ним територій. І, незважаючи ні на що, наш народ надалі бореться з російським агресором. Українська нація обов'язково переможе, адже з нами правда і справедливість, а росія відповість за все! Слава Україні!





Переглядів: 75
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті