Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
14:48

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


22 березня 2021, 15:34

Зустріч з представниками Дніпровського районного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпра)

22.03.2021 заступником начальника Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Світланою Ковальчук в приміщенні Дніпровського районного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпра) проведена зустріч із представниками районного відділу державної виконавчої служби, під час якої зверталась увага на належну співпрацю та взаємодію служб при виконанні суспільно корисних робіт та у разі виникнення проблемних питань своєчасного вживання заходів відповідно до вимог чинного законодавства.
Дана зустріч також була проведена з метою обговорення виконання Наказу Міністерства юстиції України № 475/5 «Про затвердження Порядку виконання адміністративних стягнень у вигляді громадських робіт, виправних робіт та суспільно корисних робіт» та Закону України № 2475-VІІІ від 03.07.2018 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання», яким внесено низку змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України, що стосується суспільно корисних робіт!

Світлана Ковальчук
Дніпровський районний відділ
М. Дніпра філії Державної установи
«Центр пробації» у Дніпропетровській області






Переглядів: 212
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті