Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
17:12

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


15 січня 2021, 12:30

Шанс у подоланні залежності

13 січня 2021 року в Амур-Нижньодніпровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області представниками Громадської організації «Український Центр Обслуговування Анонімних Алкоголіків» була проведена зустріч з особами, які перебувають на обліку у відділі пробації та мають залежність від алкоголю.
Працівники організації розповіли про її діяльність. Анонімні алкоголіки - це співдружність, що об'єднує чоловіків і жінок, які діляться один з одним своїм досвідом, силами і надіями, щоб вирішити свою загальну проблему і допомогти іншим позбутися алкоголізму. Єдина умова для того, щоб стати членом АА - це бажання кинути пити. Головна мета - залишатися тверезими і допомогти іншим алкоголікам мати здоровий, тверезий спосіб життя.

Це суспільство існує на добровільних засадах. Нікого не примушують вступати в нього, але його члени отримують велику користь від своєї участі в ньому. Члени АА допомагають самим собі та іншим залишатися тверезими. Члени групи повинні бути впевнені, що від них не вимагатимуть робити внески або брати участь в будь-яких інших підприємствах.

У багатьох містах світу існують групи Анонімних Алкоголіків, вони поруч і чекають. Клієнтам пробації також було запропоновано відвідати групи взаємодопомоги, які регулярно проводяться в даній організації.






Переглядів: 373
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті