Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 16 квітня 2024
11:16

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


21 травня 2020, 14:46

Допомога в подоланні залежності

20 травня 2020 року в Амур-Нижньодніпровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області представниками Громадської організації «Український Центр Обслуговування Анонімних Алкоголіків» була проведена зустріч з особами, які перебувають на обліку у відділі пробації та мають залежність по вживанню алкоголю.
Працівники організації Євген С. та Олександр К. говорили про соціальні труднощі, які виникають на шляху подолання алкогольної залежності. Як правило, тривала залежна поведінка ізолює людину від активного соціального життя. Повернення до здорового способу життя передбачає повернення її соціальних зв'язків. І тут виникає проблема. Залежна людина готова мінятися, а суспільство не змінює свого ставлення до неї. Взаємодія відбувається крізь призму ярлика залежної людини. У зв'язку з цим представники організації розповіли про те, які "внутрішні опори" особистості необхідно задіяти, щоб не було рецидиву і шлях подолання залежності продовжувався.
У підтримку клієнтам пробації також було запропоновано відвідати групи взаємодопомоги, які регулярно проводяться в даній організації.




Переглядів: 286
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті