Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
01:37

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


19 травня 2019, 10:31

Міські ради - члени АМУ можуть отримати від 40 до 150 тисяч грн на реалізацію гендерних ініціатив. Дедлайн подання заявок – 10 червня

Асоціація міст України в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) розпочинає прийом заявок від міських рад-членів АМУ на фінансування короткострокових гендерних ініціатив, що сприятимуть участі жінок у місцевому економічному розвитку.
Мета конкурсу - залучення жінок до місцевого економічного розвитку шляхом реалізації короткострокових ініціатив в містах-членах АМУ у співпраці органів місцевого самоврядування з неурядовими організаціями та/або підприємництвом, спрямованих на досягнення конкретних результатів щодо підвищення активності жінок в економічному житті громад та/або в процесі прийняття рішень на місцевому рівні.
Загальний бюджет конкурсу - 1 млн грн. На реалізацію однієї ініціативи, максимальної строк реалізації якої має не перевищувати 6 місяців, можна отримати від 40 тисяч до 150 тисяч грн.
Заявки, які можуть дістати фінансову підтримку, мають сприяти розбудові місцевого потенціалу, пов’язаного з участю жінок у місцевому економічному розвитку, усуненню дискримінації за ознакою статі на ринку праці, розширенню економічних можливостей жінок, розвитку жіночого підприємництва, скороченню безробіття серед жінок,
розширенню участі жінок у прийнятті рішень на місцевому рівні тощо.
Конкурсними ініціативами можуть бути навчальні заходи, круглі столи, інформаційні кампанія, розробки навчальних програм, розробки та впровадження планів підтримки жінок-підприємців та молодих лідерів, проведення досліджень (наприклад, «гендерного аналізу» місцевих бюджетів, розробка «гендерного портрету» міста), надання консультаційної підтримки і т.і.
В той же час організатори конкурсу АКЦЕНТУЮТЬ увагу на тому, що ідеї, які включатимуть проведення лише одного заходу (конференції, форуму чи семінару), проведення акцій протесту, політичних, релігійних акцій, заходів, які завдають шкоди навколишньому середовищу, НЕ ФІНАНСУВАТИМУТЬСЯ.
Дедлайн подачі заявок – 10 червня. Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу та заповнити форму учасниками можна за посиланням:
http://www.auc.org.ua/novyna/amu-ogoloshuye-konkurs-na-finansuvannya-korotkostrokovyh-gendernyh-iniciatyv-dedlayn-podachi




Переглядів: 225
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті