Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
18:31

БЛОГИ

marik2104


28 жовтня 2020, 16:14

Користування онлайн сервісами податкової – це зручно, економно у часі, безкоштовно, цілодобово

Днями, за організацією Павлоградсько-Синельниківського відділу організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, відбулась зустріч начальника Павлоградської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольги Радіонової з підприємцями Павлоградсько-Синельниківського регіону. Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних вимог. Під час зустрічі обговорювалась актуальна тема сьогодення – «Електронні сервіси ДПС. Подання звітності до податкових органів в електронному вигляді».
Ольга Радіонова розповіла, що кількість сервісів, які запроваджені ДПС для платників податків, постійно зростає відповідно до потреб бізнесу. На сьогодні в ДПС найпопулярніший сервіс серед платників – Електронний кабінет платника.
Вона зазначила, що до переваг сервісу можна віднести зручність: при поданні декларації в електронній формі не потрібно нічого самому розраховувати, система автоматично сформовує податкову декларацію за вас. Її потрібно буде тільки надіслати й отримати по зворотньому зв'язку повідомлення про те, що електронна декларація прийнята.
Крім того, робота в Електронному кабінеті унеможливлює виникнення помилок в обов'язкових реквізитах поданої декларації та випадків подання звітності не в повному обсязі. З його допомогою можна перевірити звіт на наявність арифметичних помилок , зберегти форму звіту в режимі «Чернетки»та використовувати її при створенні наступних звітів. Через Електронний кабінет можна отримати квитанції про прийняття органами податкової служби надісланого звіту протягом декількох хвилин.
Створений сервіс є допомогою для бізнесу, скорочує час на пошук інформації та допомагає уникнути помилок.
Керівник Павлоградської ДПІ закликала платників податків та пересічних громадян долучатися до діджиталізації та повідомила, що найсвіжіші новини можливо отримати, підписавшись на канал ДПС «Податкова служба – Офіційний канал» у месенджері Telegram



Останній раз редагувалося: 28.10.2020 16:14


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті