Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Virsky. Легендарне шоу

Танец, Фольклор / Этно

Вже зовсім скоро Ви отримаєте унікальну можливість відвідати легендарне шоу від Ансамблю ім. Вірського. Вони вже майже ціле сторіччя утримують звання одного з найкращих танцювальних колективів світу. І у вас є можливість побачити їх виступ наживо. Що вас чекає на "VIRSKY. Легендарне шоу"? Програма концерту – це квінтесенція багатства українського народного мистецтва.

Тут ви побачите старовинні та сучасні танці з різних регіонів України. Одяг кожного, хто виходить на сцену у складі ансамбля Вірського – це окремий витвір мистецтва, адже він допомагає глядачам відчути себе немов під час подорожі у різні епохи та регіони України. А музика – зробить так, що ви, не встаючи з крісел, відчуєте атмосферу, яку хоче передати вам художній керівник.

Виконавці відомі не тільки в Україні а й по всьому світові завдяки неперевершеній майстерності, енергії та харизмі. Ансамбль виступав у 90 країнах світу, демонструючи українське мистецтво на найпрестижніших сценах. Минулого року колектив успішно гастролював у Японії, давши 44 концерти за 2 місяці!

Вони привезли дрони, які артисти купили за свої гроші, а також перерахували ЗСУ чотири мільйони гривень після виступів у Європі та ще 443 тисячі, зароблені на концертах в Україні. Не пропустіть можливість стати частиною цього неймовірного шоу!

Купуйте квитки на концерт "VIRSKY. Легендарне шоу", відчуйте всю велич української культури та натхнення від віртуозних виступів найкращого танцювального ансамблю світу!

Все даты:

11 ноября 2024

Днепровский Академический Театр Оперы и Балета

просп. Дмитрия Яворницкого, 72-А
🕜: 18:00
₴: 250-900 грн

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності