Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Автобусна «СЕЛФІ» екскурсія

Тур / Экскурсия

Дніпро – місто контрастів! Погодьтесь – це так! Ми Вас запрошуємо у подорож, під час якої Ви дізнаєтесь багато нового та несподіваного про наше місто і побачите крізь сучасні будівлі старий Катеринослав, його життя, без скучної хронології подій.

Незвичайна історія найдовшої Набережної України. Вірменська церква та проспект Лесі Українки. Розповідь про Батька Махно, тюремну площу, перший футбольний матч та перший аеродром.

Сучасні бульвари Дніпра та найстаріша магістраль міста, де можна побачити будівлі та старовинну бруківку.

Соборна площа, де розпочинається історія нашого міста, найстаріший ВНЗ та перший в Україні музей АТО. Та багато-багато іншого.

Але! Ми будемо не просто слухати історії… Ми будемо фотографуватися!!! І це головне в нашій екскурсії ! Парк Ракет, Лекторій, Величезний бронежилет, Вузлики, Лев, оглядовий майданчик, Людина Дощу, Металеві люди, Атлант чекають на Вас!

Екскурсія насичена історіями та яскравими локаціями. Приєднуйтеся до нашої не стандартної екскурсії!

Екскурсія триватиме приблизно 3 години. Початок о 12.00. Зустріч групи біля театру Опери та балету (пр. Д. Яворницького, 72 а)

Вартість екскурсії: дорослі – 250 грн., діти – 200 грн

Все даты:

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності