Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Останній подих

Триллер, Фантастика

Breathe
США, 2024

Режиссер: Стефон Брістол
В ролях: Міла Йовович, Сем Вортінгтон, Коммон, Дженніфер Гадсон, Рауль Кастілло, Джеймс Саіто, Куавенжан Уолліс
Продолжительность: 94 мин
Земля майбутнього залишилася майже без повітря. Серед людей, які вижили, точиться жорстока боротьба за генератори кисню. Майя (Дженніфер Гадсон), дружина талановитого винахідника Даріуса, разом з їхньою донькою Зорою (Куавенжан Уолліс) живуть удвох в приміщенні, де виробляється кисень. Вони не полишають свій дім, аби не викрити місцезнаходження цінної техніки, за якою всі полють. Єдина можливість вийти на поверхню – спеціальний костюм, винайдений колись Даріусом. Інша група людей, яку очолює Тесс (Мілла Йовович), давно шукають і їх, і техніку, завдячуючи якій вони досі живі. Тесс знає про розробку зниклого чоловіка Майї і готова пробратися до неї за будь яку ціну.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності