Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Я, «Побєда» і Берлін

Комедия, Приключения

Україна, 2022

Режиссер: Ольга Ряшина
В ролях: Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева
Продолжительность: 104 мин
На початку 90-х музиканти-початківці були не вибагливі. Тож коли випала нагода обміняти старезну машину на шестисотий «мерс» вони погодилися не роздумуючи. Кузьма (Іван Бліндар) та його друг Бард (Володимир Гева) вирушають до Берліну. Вони їхатимуть на ледь живій «Побєді» аби у Німеччині поміняти її на омріяного мерседеса. На момент виїзду зі Львову до запланованого концерту залишилося три дні, тож хлопцям потрібно поспішати.

Пригодницьку комедію «Я, «Побєда» і Берлін» зняли за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна. Твір вийшов друком у 2006 році. 2008 року з’явилася аудіо книга, яку начитав сам автор. У серпні 2020 року компанія StarMedia за підтримки Держкіно розпочала роботу над зйомками повнометражного фільму. Режисером стала Ольга Ряшина («Секс і нічого особистого»). Понад півроку обирали актора на головну роль. Творці наголошують, що це не документальний фільм-біографія, а художній твір. Знімали у Львові, Києві та Берліні. У фільмі прозвучать кавери на відомі пісні Кузьми.

Завтра:

Все даты:

Караван Мультиплекс

Нижнеднепровская, 17, ТРК Караван
🕜: 13:40
₴: 140-240 грн

Дафи Мультиплекс

бул. Звездный, 1-А, ТРЦ Дафи
🕜: 12:40
₴: 150-250 грн


Ret  (17.03.24 16:06): Дуже гарний та сонячний роуд муві. Дуже раджу!!! Гарний саундрек із відомих композицій! Пригоди та кохання!!! Так... і червоні колготки! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності