Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Козацький батько Дмитро Яворницький

Биография

Прем'єра документального фільму «Козацький батько Дмитро Яворницький» Документальна стрічка «Козацький батько Дмитро Яворницький» розповідає про життя та діяльність Дмитра Яворницького. Він - відомий історик, археолог, етнограф, дослідник історії українського козацтва.

Фільм «Козацький батько Дмитро Яворницький» - це спроба відійти від штампів і стереотипів про особистість Дмитра Яворницького. Розкрити характер і багатий внутрішній світ головного героя через маловідомі і цікаві історії з його життя. Протягом свого довгого життя Дмитро Яворницький мав чимало недругів, заздрісників та переслідувачів з уряду. Деякі з них досить вдало використовували його популярність і славу в своїх корисних цілях.

Не зважаючи на перешкоди, він набув широкої популярності на своїй батьківщині – в Україні, де за палку любов до історії Запорізької Січі сучасники прозвали його «козацьким батьком».

Сценарій: Микола Чабан, Наталія Огородня

Режисер: Наталія Огородня

Тривалість: 36 хв.

Виробництво: Телетеатр, 2020 рік

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності