Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Тарас Триндик "Мантри живопису"

Живопись

Запрошуємо Вас на виставку дніпровського художника Тараса Триндика “Мантри живопису”.

Більшість картин для цієї виставки Тарас Триндик створив під час карантину.

“Ліки проти поганого настрою” – так критики називають роботи майстра. Його пейзажі та абстрактні композиції створюють настрій та навіть занурюють у світ медитації.

У творчості відомого дніпровського художника Тараса Триндика поєднуються реалізм з грою форм. В його доробку є великі абстрактні полотна, написані ніжно і тонко, сумні поетичні пейзажі, портрети, де зображені здаються прибульцями з паралельного світу. На противагу колірній феєрії у живописі Тараса Триндик є й драматична монохромність: червона, жовта, коричнева та чорна...

В роботах художника панують «пошуки краси», споглядання яких рятує від поганого настрою. За словами Тараса Триндика, в мистецтві його привертає все, крім політики, життєвих проблем і побутового бруду.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності