Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Симфонічний концерт: Моцарт

Классическая музыка

Академічний симфонічний оркестр

Солістка: Сагалова Анна
Диригент: Айдар Торибаєв

Програма: В.А.Моцарт Симфонія №40, соль мінор, К 550 Концерт для фортепіано з оркестром №20, ре мінор, К 466

Анна Сагалова (д. н. 26.12.1982, м. Харків) закінчила Харківський національний університет мистецтв ім. І. П. Котляревського (клас народної артистки України, професора Т. Б. Вєркіної), асистентуру-стажування цього університету. Продовжила навчання та пройшла курс аспірантури у Вищій школі музики ім. Ф. Ліста у м. Веймар (Німеччина) – професор Герлінда Отто.

Анна Сагалова – лауреат багатьох міжнародних конкурсів. Виступає з концертами в Україні, Німеччині, Іспанії, Італії, Китаї, Австрії, Польщі, Швейцарії, Великобританії. У Польщі випущено компакт-диск із записом її виконання музики польського композитора Костянтина Горського. Поєднує виконавську та громадську діяльність, автор декількох всеукраїнських та міжнародних мистецьких проєктів. Зокрема вона артдиректор Міжнародного конкурсу музичного мистецтва «Харківські асамблеї», який є членом EMCY (європейської асоціації молодіжних конкурсів). Співавтор музично-соціального проєкту “Музика проти раку”, організатор численних просвітницьких акцій та концертів, спрямованих на популяризацію класичної музики в Україні. Брала участь у розробці законопроєкту «про освіту» та «науково-технічну діяльність», у частині реформування вищої мистецької освіти, в тому числі співавтор законопроєкту щодо впровадження підготовки та присудження доктора мистецтв, що надає більше можливостей для працівників Вищих мистецьких навчальних закладів поєднувати активну виконавську та педагогічну діяльність.

Також веде активну педагогічну роботу. Надає майстер-класи в Україні, Іспанії, Великобританії. Серед її студентів та випускників є лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів, концерти її класу проходять у Харкові, Хмельницькому, Сіверськодонецьку, Полтаві, Сумах. Анна Сагалова – заслужена артистка України, доцент кафедри спеціального фортепіано Харківського національного університету мистецтв.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності