Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Презентація книги-фотопроекту "Мойщик" Людмили Сердюковської

Презентация

Запрошуємо всіх охочих на презентацію книги Людмили Сердюковської "Мойщик", що пройде в соціокультурному центрі ДЦМБ на 4 поверсі 29 жовтня о 18:00.

Книга Людмили Сердюковської «Мойщик» - це незвичайне креативне видання, поєднане з фотопроектом. В основі захоплюючого сюжету повісті - випадкова зустріч двох зовсім різних людей: успішної самовпевненої кар’єристки та простого мийника машин, що захоплюється паркуром. Ця історія, яка повністю змінює їхні життя, оживає на фотоілюстраціях книги, кожна з яких розповідає читачеві окремий фрагмент. Учасники проекту відбирали для фотографій найяскравіші епізоди повісті та шукали виконавців головних ролей, які б змогли передати їх образи та характери. Зйомки проходили у локаціях рідного міста за участю професійних спортсменів та моделей. Фотокнига «Мойщик» - це повне занурення в сюжет і атмосферу твору, це яскраві враження від поєднання літератури та мистецтва в одному проекті.

https://www.facebook.com/events/2480873805283210/

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності