Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Молодь проти тютюнової залежності

30 травня об 11.00 Дніпровська Центральна міська бібліотека та факультети Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара запрошують на спільний захід, присвячений Всесвітньому дню боротьби з палінням «Молодь проти тютюнової залежності».

На першому поверсі міської бібліотеки відбудеться презентація творчих робіт студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. У своїх плакатах, малюнках та колажах молоді люди висвітлили особисте ставлення до загроз, які приховує ця розповсюджена звичка, до її незворотних наслідків для здоров’я курців та їх оточення.

Просякнуті щирістю переживань, емоціями та глибокими роздумами про небезпеку паління, студентські роботи самі закликають до роздумів та усвідомлення життєвого вибору, який ми робимо повсякденно і який впливає на наше майбутнє.

Виставка студентських робіт триватиме до 30.06.2019 р. Запрошуємо всіх бажаючих переглянути виставку та зробити власний життєвий вибір.

Відкриття: 30 травня, об 11:00

Адреса: вул. Воскресенська, 23, відділ художньої літератури, 1 поверх

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності