Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Презентація книги «Різанина»

Литература, Презентация

Презентація книги це завжди захоплива, інтригуюча подія, особливо, коли йдеться про такий роман як «Різанина». Роман, який відкриває нову сторінку у відносинах читачів з сучасною українською літературою.

«Різанина» - новий вітчизняний роман-антиутопія з елементами фантастики та політичного трилера. Без компромісів і остогидлих кліше. Без цензури та замовчування болісних для суспільства тем. У майбутньому, до якого ми всі так прагнемо, – значно більше питань, аніж достовірних фактів. Роман-антиутопія, роман-подорож, роман безсумнівно своєчасний. Чи може людина дійсно впливати на власну долю? Чого ми насправді варті? Де закінчується реальність і починається нічне жахіття? Скільки можна протриматися у старому автомобілі з гвинтівкою та кількома десятками набоїв? Відповідь – вже невдовзі.

У світі «Різанини» футуристична аграрна імперія співіснує з кривавими давніми ритуалами. Людські стосунки, побутові сцени, кохання, секс – рано чи пізно мають зіткнутися зі своїм потворним відображенням у дзеркалі. Подвійне дно сюжету розкриває глибоко заховану у людині екзистенційну драму. Виявляється, що людство стоїть на порозі загальнолюдської Різанини, у якій буде надзвичайно складно вціліти, і, щонайважливіше, зберегти свої переконання.

Майбутнє починається вже сьогодні.

Музичне супроводження – Олег Лаврик.

https://www.facebook.com/events/310285783233525/

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності