Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

ВІЙ

Балет

За мотивами повісті Миколи Гоголя

Балет на 2 дії

Постановний склад:

Лібрето, хореографія, постановка – Раду Поклітару

Художник костюмів – Дмитро Курята

Відеопроекція – Ольга Нікітіна

Балет "Вій" у постановці Раду Поклітару - містична історія за мотивами повісті Миколи Гоголя - притча про віру і зневір"я, про випробовування людської душі і сили духу. Божевільна історія, яка трапилася зі звичайним студентом Хомою Брутом, розповідь про те, що буває, коли віра у власні можливості недостатньо міцна, а сон все важче відрізнити від реальності. Емоції, пристрасті, відчай, боротьба з власними демонами. Як розпізнати зло, яке іноді набуває лику безневинного і прекрасного створіння?
Як протистояти самому ВІЮ? Хто ж він - ВІЙ?

Сон, нечиста сила чи явні реалії сьогодення...

Новий балет увібрав у себе кращий досвід головного балетмейстера Академічного театру "Київ Модерн-балет" Раду Поклітару - стильний мікс-музики та хореографічного вирішення, неповторних костюмів, унікальних декорацій та, вперше, надсучасних технологічних візуальних 3D-спецефектів, які ще не використовувалися у сучасному українському танцювальному театрі.

Спеціально до вистави музику написано українським композитором Олександром Родіним.

У балеті всі персонажі зберегли свої імена, та не варто чекати ілюстрації всім відомого сюжету. Режисерське прочитання Раду Поклітару - це завжди творче переосмислення місця дії, пропонованих обставин і вчинків героїв.

т. 0675666721
Вартість дзвінків згідно з тарифами Вашого мобільного оператора

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності