Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Поєднання непоєднуваного

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх бажаючих на виставку персональних робіт Володимира Вовчка «Поєднання непоєднуваного».

Володимир належить до числа обдарованих молодих художників, який працює в техніці графіки та акварелі. Його малюнки виткані з павутиння абстрактних візерунків, крапочок, геометричних та рослинних орнаментів. Та при детальному розгляді бачиш всесвіт – божественне та земне, космічне та буденне і це спонукає зупинитися та замислитися.

Художник розповідає, що роботи народжуються в його уяві несподівано. Для того, щоби не загубити ідеї, що раптово виникають, він завжди має при собі блокнот і ручку для замальовок.
Процес може тривати від кількох днів до місяців, поки не буде створений закінчений образ.

Пробує автор себе і на великих полотнах, змішуючи техніки та поєднуючи в єдиний простір різні теми. Незважаючи на те, що графіка – мистецтво лінійне, строге, засноване на сполученні чорного і білого, художник додає яскраві кольорові плями до полотна, що надає творам цілісності та закінченості.

Через свої роботи художник відкриває завісу власного внутрішнього світу. Будучи філософом і мрійником, як і більшість молодих і творчий людей, він пізнає світ, прагне зробити його кращим і донести до нас філософію простих і звичних речей.

Адреса: вул. Воскресенська, 23, соціокультурний центр, 4 поверх

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності