Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Дар'я Лук'яненко. Оболонка

20 вересня «Кімната» відкриє виставку Дар'ї Лук'яненко "Оболонка".

"В праці “Віроломство образів” Рене Магрітт говорить, що зображення трубки не є трубкою. Тобто зображення предмета не є сам предмет. Цим проектом я доводжу протилежне. Відтворюючи оболонку на папері, починаю використовувати отримане зображення в якості нової оболонки. Розмиваючи межі між словом і образом, фактично прирівнюючи їх, я створюю можливість іншої версії дійсності, в якій слово і образ замкнуті в нескінченному циклі перетворень: оболонка-не оболонка-оболонка і так далі" – говорить авторка.
Дар'я Лук'яненко народилась в Дніпропетровську. Вивчала журналістику в Дніпровському національному університеті. Наразі навчається в Академії мистецтв, архітектури та дизайну в Празі. Працює з перфомансом, фотографією та інсталяцією.

«Кімната» знаходиться всередені галереї Артсвіт, вул. Січових Стрільців, 4а.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності